Diensten:

Door onze jarenlange ervaring in de bakkerswereld kunnen wij u een breed advies geven, geput uit een jarenlange ervaring. Wij komen niet met een theoretisch onderzoek uit een studieboek, maar een concreet plan waar u echt iets aan heeft. Graag staan wij u bij op de volgende gebieden:

- Verkoopbevordering:

U heeft het gevoel dat er meer omzet uit uw onderneming te halen valt? Wellicht meer richten op het derdekanaal of juist investeren in uw verkooppersoneel of verkooppunten? Soms is het goed om een externe partij kritisch naar uw verkoop te laten kijken. Adviesbureau Vos en Kuiper helpt u daarbij, bijvoorbeeld door verkooptrainingen aan uw personeel, het organiseren van een Open Dag / Nacht, advies over winkelinrichting of uw marketingstrategie.


Foto's: de open huizen van Bakkerij Steenhoven (19 september 2009) in Werkendam en Bakkerij de Waal (12 september 2009) in Ridderkerk

- Ondernemersadvies (o.a. uitbreiding):

Jarenlang hebben wij op uw stoel gezeten. In die periode zijn er vele vraagstukken voorbij gekomen. Wij kunnen ons dan ook als geen ander inleven in uw probleem. Of het nu gaat om een haalbaarheidsonderzoek voor uitbreiding of de vraag of uw brutowinstmarge hoog genoeg is, wij staan u bij. Denk hierbij ook aan concrete onderzoeken. Bij een haalbaarheidsonderzoek voor uitbreiding zoeken wij niet zomaar wat gegevens op internet, maar gaan ter plaatse de locatie bekijken, mensen ondervragen en namens u in gesprek met de verkopende partij.

- Productie- en assortimentsadvies:

Kan een wijziging in het assortiment de productie effecienter maken? Is er geen wildgroei in het assortiment? Wordt het assortiment wel regelmatig vernieuwd zodat het blijft aansluiten bij de vraag van uw klant? Zomaar wat vragen waarop wij u een antwoord kunnen geven. Door als anonieme bezoeker naar uw winkel te gaan of door gewoon een aantal nachten mee te werken in de productie.

- Trainingen:

Voelen klanten zich nog welkom? Heeft u het gevoel dat uw verkooppersoneel meer omzet zou kunnen genereren? In samenspraak met u stellen wij verkooptraining samen voor uw personeel. Op locatie en toegespitst op uw bedrijf.


Foto: Bas Vos tijdens een verkooptraining op locatie.

- Personeelszaken:

Eén van de moeilijkste zaken van het ondernemen is wellicht het personeelsbeleid. Strubbeling tussen u en uw werknemers of werknemers onderling kunnen voor vervelende situaties zorgen. Maar ook zaken als functioneringsgesprekken zijn belangrijke zaken om goed te organiseren. Wij adviseren en begeleiden u hier graag in.

Bovengenoemde zaken geven globaal weer wat wij voor u kunnen betekenen. Onder het onderdeel 'projecten' op deze website treft u een aantal voorbeelden van hoe wij onze diensten hebben toegepast. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u gerust contact met ons op.